En helt underbar restaurang

En helt underbar restaurang

God dagens gott folk, känn er välkomnade till ett nytt inlägg en regnig med fin måndag som denna. Efter att ha kollat på statistiken har jag märkt att ni verkligen gillar de inlägg där jag pratar närmare om olika företag och deras tjänster. Därför kommer jag idag prata om Matverket Bistro som är en restaurang i Ljungby, ni kan läsa mer här om ni vill veta mer om dem efter att ni har läst det här inlägget.

Det här är en restaurang som verkligen har överraskat mig, jag gick till dem med varken höga eller låga förväntningar och gick därifrån positivt överaskad. Allt med det besöket var helt underbart, både maten och personalen gjorde besöket mycket bättre. Jag var där med min familj då vi skulle fira min dotters födelsedag, vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle äta ute på restaurang i Ljungby men vi bestämde oss inte för vilken restaurang förens sista sekund. Min dotter hade hört någon kompis prata om den här restaurangen och deras mat och berättade för oss att hon ville äta där någon gång. Därför valde vi att gå dit för att fira hennes födelsedag, så att vi alla kunde prova deras mat samtidigt. Det blev en mysig upplevelse och kväll för alla i familjen, vi fick äta god mat, umgås och fira. Hela kvällen blev helt fantastisk, jag hade inte kunnat tänka mig en bättre plats för en familjemiddag och för att fira min dotter på bästa sätt. Min dotter gjorde helt rätt val i att välja denna restaurang i Ljungby, jag tycker även att ni alla borde besöka dem för att prova deras underbara mat. 


Kommentarer är stängda.