Fika med syskonbarnen på café i Perstorp

Fika med syskonbarnen på café i Perstorp

Hej hopp kaffekopp!

Här i Perstorp finns ett mysigt café som jag brukar ta med mina två syskonbarn till emellanåt. De är hos mig vissa helger och då försöker vi hitta på lite olika saker, bland annat går vi på café som de tycker är så roligt. När vi går på café tillsammans så brukar alla få beställa en sak var och alla beställer helst olika så gör vi att vi delar upp så alla får smaka en bit av allt. Sen betygssätter vi fikat utefter vad de tyckte var godast. Andra saker vi gör är att gå till parken för att gunga och ha med picknick. Hemma brukar vi laga pannkakor och baka. Det finns en gård nära här och ibland åker vi dit så de får titta på och hälsa på några av djuren. Sen brukar vi spela spel och kolla på film.

De får önska en sak vi ska göra innan de kommer och sedan får jag komma med ett önskemål eller en överraskning. Det brukar bli väldigt roligt och lyckat, men sedan kan jag erkänna att jag är helt slut när helgen är över. Jag får ju mycket härlig energi också för de sprider så mycket skratt och glädje, men man blir också trött eftersom det är full rulle från morgon till kväll. Det är ändå viktig och värdefull kvalitetstid och jag är bara glad att de tycker om att komma och hälsa på mig. Nästa helg ska de vara hos mig från lördag till söndag, då får vi se om de vill gå på café eller om vi ska hitta på något annat. Hoppas ni har en härlig dag och vecka och att ni har något roligt och mysigt att se fram emot. Kram!


Kommentarer är stängda.