Idag blir det restaurang

Idag blir det restaurang

Hallå där!

Idag är ingen bra dag, jag hade förberett en riktigt smarrig frukost till mig och min sambo som vi kunde ta med till våra arbeten. Problemet är att jag råkade glömma ta med min lilla frukostlåda så den ligger nu hemma och jag är så sugen på något att äta just nu, helst skulle jag vilja sitta på en restaurang. Det kanske finns någon restaurang här i Tyresö som redan är öppen och kan komma hit med lite god mat. Är det inte lite komiskt att jag, som på sommarsäsongen driver en restaurang och som tenderar till att publicera inlägg på bloggen, lyckas glömma både frukostlådan och matlådan. Jag som hade förberett en frukost med chiapudding, scones och smoothie. Matlådan som ligger jämte frukosten i kylen hemma i Tyresö är en hemmagjord gulaschsoppa som stod i fem timmar och puttrade på spisen igår. Men det ser ut som att det blir ett besök på en restaurang idag, som så många gånger förr. Jag har en tendens att glömma av mina lådor och jag har en liten teori om varför jag gör det. Varje morgon så lägger jag ungefär all min kraft på att försöka få min sambo till liv så att hon kommer upp ur sängen och inte glömmer sin mat. Hon jobbar en bit utanför Tyresö och om hon skulle missa bussen så får hon vänta ett bra tag på nästa. På toppen av det så är hon extremt morgontrött och ibland känns det som att hon kan sova hur länge som helst, men hon får alltid med sig sin mat iallafall och behöver aldrig spendera sin lunchrast stressätandes på en restaurang. Jag har en restaurang här i Tyresö som jag brukar gå till när jag har glömt min mat och det är Food Fusion, deras caesarsallad är väldigt god och sen tar det inte så lång tid innan man får den. Så istället för gulasch så blir det caesarsallad idag.


Kommentarer är stängda.