Köket blev mycket fräschare

Köket blev mycket fräschare

Torsdag igen då människor, dagen före fredag och det betyder helg! Som jag längtar till helgen. Även fast jag har vart sjuk i veckan är det inte lika skönt att vara hemma när man mår dåligt som när det är helg. Jag äger en restaurang och jag kände att det var dags att göra någonting åt färgen inuti vårt kök då väggarna är svarta och tråkiga och därför valde jag att anlita ett måleriföretag på Lidingö som kunde hjälpa mig med detta.

Detta måleriföretag på Lidingö heter Kjell Måleri & Plåt och de har hjälpt mig tidigare med att måla en vägg, fast hemma hos mig i mitt hus. Jag tycker att de är professionella eftersom de ofta säger vilken färg som passar bäst in i rummet, men de målar dock den färgen jag har bestämt mig för och de gör ingen ändring utan att jag godkänner det, det tycker jag om. I alla fall målade de om i köket och det betydde att vi fick ha restaurangen stängd i några dagar så att ingen skulle gå in i väggen eller att det skulle bli några missfärgningar. Det var värt att stänga restaurangen ett tag eftersom det blev en sådan stor skillnad i köket. Nu är alla väggar i köket vita, förutom en vägg som är grå och det blev riktigt snyggt. Jag som chef är riktigt nöjd och min personal var också nöjda och de sa även att det kändes mycket roligare att komma till jobbet eftersom det är mycket ljusare i köket nu. Detta måleriföretag på Lidingö är riktigt bra och jag rekommenderar det starkt till er som är i behov av en ommålning hemma eller på ert jobb!


Kommentarer är stängda.