Mysigt cafe i Aneby

Mysigt cafe i Aneby

Hej på er mina fina läsare. Just nu är klockan 13.30 och jag sitter på ett Cafe i Aneby med min pappa. Vi har suttit här i 30 minuter och har tagit det lugnt och mumsat på våra bakverk som vi har beställt och vårt goda kaffe. Kaffe behövs varje dag, annars fungerar inte min hjärna haha. Jag och pappa brukar inte vara här i denna stad, utan varför vi är här är för att vi har åkt på en motorcykeltur som vi gör varje sommar. Varenda gång vi åker ut på vår årliga tur stannar vi alltid någonstans där det finns fika och detta år blev det ett cafe i Aneby.

Jag och min kära far har alltid haft ett speciellt band mellan oss och vi har nu gjort denna motorcykeltur i 12 år. Vi åker samma datum varje år och som sagt även till nya småstäder. Anledningen till att vi alltid åker till mindre städer är för att vi bor i Stockholm där det är mycket trafik, ljud och människor hela tiden och vi uppskattar verkligen den lugna atmosfären som finns i de mindre orterna. Man kan till och med spela minigolf här i lugnet vilket vi verkligen tycker om. Man får passa på att njuta av den tysta och fridfulla stunden innan man kommer tillbaka till storstadsruset igen, men tro mig, jag älskar att bo i storstaden då det alltid finns folk vakna och det finns alltid något att göra.

Nu ska vi i alla fall fika färdigt, ta en minigolfrunda och sen dra oss vidare från detta mysiga cafe i Aneby. Ni får ha en bra dag på er så hörs vi som vanligt imorgon!


Kommentarer är stängda.