Yoga hjälper mig att slappna av

Yoga hjälper mig att slappna av

Hallå där, vad roligt att du har hittat hit! Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett nytt inlägg, efter er efterfrågan ska det bli ett rekommendationsinlägg. Företaget jag tänkte rekommendera heter Kropp & Själkällan, till dem vänder jag mig för yoga i Borlänge. Om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Uppfattningen av yoga är väldigt olika för alla, alla upplever det olika. Jag är personligen en av de som älskar yoga, därmed brukar jag försöka gå på det minst en gång i veckan. Det jag älskar med det är att jag blir så lugn och avslappnad av det, den stressen jag brukar känna försvinner så fort jag går in på passet. Ända sedan jag testade yoga för första gången har jag älskat det, det har med tiden blivit ett fritidsintresse för mig. Varje gång jag går på yoga i Borlänge går jag till Kropp & Själkällan. Anledningen till att jag känner mig vara i behov av yoga är för att min vardag vanligtvis är ganska stressig, med tanke på att jag jobbar på en restaurang upplever jag mycket stress på jobbet. När jag väl slutar mitt pass på restaurangen är det svårt för mig att koppla bort det som hänt under dagen och jag har svårigheter att kunna koppla av när jag väl kommer hem. Därför är yoga i Borlänge ett väldigt bra alternativ för mig för att kunna bli av med stressen från restaurangen, vilket fungerar helt fantastiskt för mig. Hoppas ni tycker att det här inlägget har varit intressant och att ni nu känner er sugna på att själva testa yoga.


Kommentarer är stängda.